Tips för att använda signalapplikationen som få människor känner till

Rancakmedia.com – I den här artikeln kommer vi att diskutera tips om hur du använder signalapplikationen som du behöver känna till när du använder signalapplikationen, se artikeln nedan tills den är klar.

Signaler är för närvarande ett av de program som drar till sig uppmärksamhet från mobilanvändare. Det här programmet blir mer känt efter att WhatsApp introducerade nya integritetsregler för användare.

På den tiden fanns flera offentliga personer, som Teslas chef Elon Musk hade twittrat så att användarna byter till att använda Signals. Tweeten stöddes av Edward Snowden, en före detta CIA-entreprenör.

Lista över tips för att använda Signal-appen

Sedan dess sägs Signalanvändare erbjuda bättre integritetsskydd från en flod av användare. Denna situation gjorde servicefelet.

Lista över tips för att använda Signal-appen

Följande Tips för att använda applikationen signaler Det du behöver förstå är:

Ställ in skärmlås

Signal har en skärmlåsfunktion, så inte vem som helst kan komma åt denna applikation, även om smarttelefonen är upplåst.

Du kan dra nytta av en mängd olika låsfunktioner, från PIN-koder till biometriska funktioner. För att göra detta behöver du bara öppna menyn Inställningar, välja Sekretess och aktivera alternativet Skärmlås.

Stäng av aviseringar om nyanslutna användare

För närvarande kan du ofta få aviseringar på Signal som indikerar att en ny kontakt har anslutit sig till tjänsten. Detta är verkligen rimligt med tanke på att många börjar prova det.

Den här typen av avisering måste erkännas ibland vara irriterande, med tanke på att det ibland händer ganska ofta. Du kan stänga av den genom att öppna menyn Inställningar, välja Meddelande och stänga av funktionen Contact Joined Signal.

Ställ in skärmlås

Gör ansikten suddiga i foton

Om du är mycket oroad över integritet har Signal en intressant funktion. Med den här funktionen kan du sudda ut någons ansikte eller viktig information som du inte vill ha med i bilden du skickar.

Du kan göra detta genom att trycka på plusikonen (+), välja det foto du vill skicka och trycka på alternativet Oskärpa. Efter det kan du sudda ut ansikten eller information som du känner inte behöver delas med andra.

Skicka meddelanden som kan försvinna automatiskt

Signal har haft en funktion för att automatiskt radera meddelanden under lång tid. Beväpnad med den här funktionen kan användare ställa in hur länge ett meddelande kan ses och efter det kommer det att raderas automatiskt.

För att kunna dra nytta av den här funktionen behöver du bara öppna en chattkolumn med en annan kontakt. Efter det öppnar du alternativet Försvinnande meddelanden och anger hur länge meddelandet ska vara synligt innan till sist raderade.

Foton raderas automatiskt efter visning

Stäng av aviseringar om nyanslutna användare

Förutom att begränsa längden på texten som skickas, kan du också dra nytta av en liknande funktion för foton som skickas via Signal.

Så du kan se till att fotona som skickas raderas automatiskt efter att de har öppnats av mottagaren.

Precis som när du vill skicka ett foto är allt du behöver göra att välja plusikonen (+) och välja ikonen 1x i det nedre vänstra hörnet. Om du vill återställa den här funktionen som vanligt behöver du bara välja ikonen för obegränsat antal.

FAQ

Nedan har vi sammanfattat några vanliga frågor om signalapplikationer enligt följande:

Är signalapplikationen säker?

Signal är programvara som erbjuder tjänster för meddelandeutbyte. Så att dess huvudsakliga användning är att utbyta meddelanden eller ofta kallad chatt.

Slutsats

Det är en artikel om tips för att använda signalapplikationer som sällan folk känner till, jag hoppas att informationen ovan kan vara användbar och användbar för er alla.

Kolla andra Rancakmedia.com nyheter och artiklar på Google Nyheter

Tillbaka till toppen-knappen

Annonsblockering upptäckt

Vänligen stäng AV din AdbLock-webbläsare för att fortsätta. Tack / Stäng av ditt AdBlock först. Tack